Deze mensen gingen je voor!

WhatsApp Image 2021-03-16 at 17.34.21

Het succesverhaal van Anton

Wat ben ik ontzettend trots op Anton die bijna 3️⃣0️⃣ KILO afviel in 5 maanden tijd met PS. food & lifestyle!!! Anton van Egmond GEFELICITEERD!

De knop was om het moest eraf! Anton houdt zich aan de 80-20 regeling dus doordeweeks goed en gezond eten en in het weekend genieten, natuurlijk met mate, van gezelligheid met verantwoorde tussendoortjes/hapjes. Dit met bewegen bleek een geweldige combinatie! Nog paar kilo dan ben ik tevreden aldus Anton! 🙂

 

Bridget Maasland: “Met PS. food & lifestyle behaalde ik eindelijk mijn doel”*

Ik ben altijd al bewust met mijn voeding bezig geweest en probeer dan ook gezond te eten en veel te sporten. Toch lukte het me niet om mijn doel te bereiken. TV laat je toch al snel 5 kilo zwaarder lijken en die wilde ik graag kwijt. Ik wilde graag de hulp van een coach inschakelen en ben het PS. food & lifestyle programma gaan volgen. Tijdens het PS. food & lifestyle programma leerde ik een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan.

Ondanks dat ik niet alles mag eten, lukte het me prima om het PS. food & lifestyle programma te volgen. In de ochtend at ik vaak kwark met muesli van PS. food & lifestyle of ging ik voor crackers met beleg. Op mijn werk hielden ze er ook rekening mee. Zo werd ervoor gezorgd dat er altijd voldoende groenten en vlees of vis was zodat ik altijd de mogelijkheid had om gezond te eten wanneer ik aan het werk ben. Vaak nam ik een PS. food & lifestyle wrap mee zodat ik deze tijdens de lunch kon nemen.

In het begin kwam het nog wel eens voor dat ik onvoldoende at. Ik heb meestal 5 eetmomenten op een dag maar vanwege mijn drukke werk vergat ik er nog wel eens een. Mijn coach heeft me geleerd dat ik altijd een tussendoortje bij me heb, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik voldoende eet.

In de avonden at ik vaak iets van vlees of vis met veel groenten. Ook mijn zoontje Mees at meestal met me mee. Ik vond het namelijk belangrijk om ’s avonds met mijn zoon mee te kunnen eten en niet apart te hoeven koken. Soms at ik thuis en kookte ik zelf maar ik at ook vaak in de studio of ging uit eten. Ik weet precies wat ik kan kiezen zonder van het PS. food & lifestyle programma af te wijken.

Door mijn eetpatroon aan te passen schakelde mijn lichaam over op de vetverbranding en is het mij gelukt om iets meer dan 7 kilo af te vallen! Ik voel me veel beter en fitter. En dat wil ik graag zo houden.

 

Harry Piekema: "Ik zocht een manier om mijn levensstijl te veranderen"*

Al een aantal jaren merkte ik dat ik eigenlijk steeds minder lekker in mijn vel ging zitten. Toen ik foto’s en tv-opnames van mezelf terugzag, merkte ik dat ik mijn lichaam niet meer bij me vond passen.

Ik heb een hekel aan diëten en zocht dus naar een manier om mijn leefstijl te veranderen. Het liefst met begeleiding, want structuur aanbrengen is niet mijn sterkste punt. Ik heb een onregelmatig leven: de ene dag sta ik op de set, dan ben ik weer thuis aan het schrijven of moet ik een lezing geven.

De weekmenu's hielpen me om een regelmatig eetpatroon aan te leren. Ik vond het fijn dat ik ze kon aanpassen met ingrediënten die ik zelf lekker vond, want dat vond ik wel belangrijk. Ik hou van koken en wil graag mijn eigen smaken samenstellen.

De eerste drie dagen had ik, zoals verwacht, een beetje last van de omschakeling. Maar daarna voelde ik me al snel energieker dan daarvoor. Mijn favoriete PS. food & lifestyle product was de sojarijst, waar ik met groente en wat vlees en eigen kruiden een Chinese of Indiase draai aan kon geven. Fijn was ook dat ik recepten kon maken waar ik anderen een plezier mee deed als ze kwamen eten.

Een eyeopener was dat ik met regelmatiger eten, vijf keer per dag, zoveel beter gefocust kon blijven. En dat dat ook op dagen dat ik buitenshuis was, heel makkelijk ging met de tussendoortjes die ik mee kon nemen. Want dat was waar ik het meest tegen op zag, dat je de hele dag met eten bezig zou zijn. Geen sprake van.

Inmiddels heb ik de overgang gemaakt om langzaamaan meer koolhydraten toe te voegen aan mijn eetpatroon. Die opbouwfase is erg belangrijk, waarbij de begeleiding één keer in de drie weken de vinger aan de pols houdt.

Het fijnste vind ik dat ik echt een andere leefstijl gevonden heb en dat het traject eigenlijk heel ontspannen ging. Het hielp ook dat ik allerlei informatie kreeg tijdens onze wekelijkse gesprekken. Zo leerde ik veel meer over mijn lichaam, zoals vet- en vochtpercentage en kon ik onderbouwd aanpassingen in mijn eetpatroon maken.

Maak een afspraak.

Zou je graag een afspraak willen maken? Dat kan! Ik help je graag telefonisch verder.

© 2020 - 2022 Ilone Riesebosch