Deze mensen gingen je voor!

WhatsApp Image 2021-03-16 at 17.34.21

Het succesverhaal van Anton

Wat ben ik ontzettend trots op Anton die bijna 20 KILO afviel in 5 maanden tijd met mijn begeleiding en weekmenu's.  Anton van Egmond GEFELICITEERD!

De knop was om het moest eraf! Anton houdt zich aan de 80-20 regeling dus doordeweeks goed en gezond eten en in het weekend genieten, natuurlijk met mate, van gezelligheid met verantwoorde tussendoortjes/hapjes. Dit met bewegen bleek een geweldige combinatie! Nog paar kilo dan ben ik tevreden aldus Anton! 🙂

 

Dorine Enter: “Eindelijk behaalde ik weer mijn doel”*

Super trots op deze kanjer!!: “Ik ben heel blij met jou en heb veel aan je professionele adviezen gehad!!” Aldus Dorine!! - 10 kilo 😄💗💪🏻 Dorine Enter 😘

Eerste 4 weken PS. Food gevolgd met producten daarna elke week beetje afbouwen naar een gezond voedingspatroon met gezonde producten uit de supermarkt. 🍅🥒

dorine
PHOTO-2023-02-15-06-53-07

Shirley Stoop: "De afgelopen 6,5 (!) maand heb ik knetterhard gewerkt om mezelf gelukkiger en fitter te voelen"*

Zooooo trots op je Shirley!! -30 kilo💓🌺. Lees hier haar verhaal. 🤩
De afgelopen 6,5 (!) maand heb ik knetterhard gewerkt om mezelf gelukkiger en fitter te voelen.
Ben mezelf een paar keer goed tegen gekomen, en ik heb geleerd dat discipline hebben en volhouden echt niet altijd makkelijk is.
Als je er zelf midden in staat, heb je eigenlijk niet zo heel erg door wat je al bereikt heb en wat voor verandering het wel niet is.
Gelukkig had ik Voedingscoach Ilone Riesebosch die mij regelmatig met de neus op de feiten drukte, en me er van bewust maakte dat ik echt wel trots en gelukkig mag zijn.
Vandaag de mijlpaal van -30,8 kg bereikt 💪🏼!
Ilone, heel erg bedankt voor de gezellige, leuke, leerzame en motiverende weeg momenten! ❤️
En Wesley en Susan, bedankt dat jullie mij met regelmaat uit huis sleurde om ‘s avonds laat toch nog te gaan wandelen, waarin ik dan eigenlijk niet zo’n zin had, maar door jullie toch maar ging doen!

Ella Boots: “Ik ben echt trots op mezelf had nooit verwacht dat het zo makkelijk zou gaan". 

Hier hebben we weer een topper!

Ella is er helemaal voor gegaan en is heel rustig naar een nieuw gewicht toe gaan werken. Zeg nou zelf dat is toch mooi!!! 💓 Het is heel goed gegaan ik houd me aan het ritme dus plan goed van te voren. Zorg dat ik altijd iets bij me heb voor onderweg en dus niet meer teveel snoep en koek.
Ik ben echt trots op mezelf had nooit verwacht dat het zo makkelijk zou gaan😊😊. Aldus Ella.
Ella is in totaal 12 kilo afgevallen. Misschien nog een paar kilo maar ik ben nu al zo blij! Gefeliciteerd Ella ik ben ook heel trots op je! 👍😊

Ella Boots

Maak een afspraak.

Zou je graag een afspraak willen maken? Dat kan! Ik help je graag telefonisch verder.

© 2020 - 2023 Ilone Riesebosch