Welkom op mijn site ik wil je graag helpen lees snel verder.

Welkom op mijn site, via de QR code kom je op deze speciale pagina uit welke is bedoeld voor alle burgers van de Gemeente Purmerend en Beemster.

Ik vertel je graag wat ik voor jou zou kunnen doen of betekenen. Je leest ook alles in de folder.

Als we samen aan de slag gaan dan is het heel belangrijk te weten dat mijn dienst kosteloos is. Het is niet de bedoeling dat we samen wekenlang aan de slag gaan maar ik kan je wel helpen met een goed begin en dan kun je aan alles denken wat met leefstijl te maken heeft. Stress, eten, voeding, bewegen etc.

Scherm­afbeelding 2023-08-25 om 09.21.43
Purmerend
foto keuken

Weet dat al mijn hulp aan jou ook echt een project van ons samen is.
Wat wij samen bespreken zal ik niet delen met derden.

 

https://www.babygroentetas.nl/festival

Wat kan ik als leefstijlcoach voor jou beteken

Als leefstijlcoach werk ik samen met jou toe naar een doel van jou zelf. Bijvoorbeeld op het gebied van energie hebben of rust voelen maar ook over je voeding.
We gaan dieper in op de dagelijkse leefgewoontes, misschien kunnen we een kleine aanpassing doen zodat je wel jouw doel kunt bereiken. Bijvoorbeeld op het gebied van dagindeling, omgaan met stressprikkels, slaap of bewegen.
We gaan de gezonde gewoontes trainen zodat je zelf meer grip krijgt naar je doel.
Ook kan ik jou helpen met voedingstips om zo je eetgewoontes definitief te veranderen.

Het helpt je gezonder en fitter te worden
Samen met mij kun je misschien wat kilo's afvallen (of aankomen).

We weten bijvoorbeeld allemaal wel dat groenten goed voor je zijn, maar hoeveel hebben we dan echt nodig en hoe houd ik het vol om elke dag fruit en zuivel maar ook brood te eten?

Ik ben opgeleid om jou te helpen met gedragsverandering samen met mijn voedingscoach ervaring is een mooie aanvulling om ook daadwerkelijk je eetgewoontes te veranderen.

Je kunt je opgeven voor een gesprek deze zal bij jou thuis plaatsvinden zodat ik snel een gevoel krijg wat er nodig is geef je op via onderstaand link en ik zal contact met je opnemen.

Vertel in de opmerkingen welke hulp je nodig denkt te hebben dat helpt mij een beeld te krijgen van wat ik voor je kan doen.

Maak een afspraak.

Zou je graag een afspraak willen maken? Dat kan! Ik help je graag telefonisch verder.

© 2020 - 2023 Ilone Riesebosch