Ik ben Ilone,

Ik ben Ilone Riesebosch, gediplomeerd voeding en Gewichtscoach. In 2012 ben ik gestart met mijn eigen coachingspraktijk. Mensen begeleiden naar een gezond gewicht is echt het liefste wat ik doe. Vanaf baby, peuter, kleuter en de pubers.... samen in het gezin zoeken naar gezonde oplossingen is mijn passie.

Wat als jouw kinderen even helemaal geen zin meer hebben om naar jouw wijze voedingsleer te luisteren?  Ik geef jullie handvaten om in kleine stapjes toch een heel eind te komen.

Ook heb ik boeken geschreven voor Sonja Bakker maar ook haar online programma beheerd en honderden mensen online begeleid naar een gezond gewicht. Ook had ik wekelijks klanten over de vloer waar ik een mooie tijd mee heb beleefd en ze heb geholpen naar een gezond gewicht. Ik heb deze werkzaamheden altijd naast een baan als Personal Assistant gedaan echter in november 2020 heb ik besloten me volledig te storten op het helpen van mensen en werk vanuit mijn nieuwe praktijk achter huis in de Middenbeemster.

xIlone-groen-jasje-deur-scaled.jpg.pagespeed.ic.0k-F_KSbBp
foto wie ben ik

Hoe pakken we het aan:

Ik bied voedingsbegeleiding aan aan wie wil afvallen, zijn of haar leefstijl wil verbeteren, of lichamelijk klachten door slechte voeding en/of overgewicht wil aanpakken.

Ik werk niet met een dieet, maar kijk naar jou wat past bij jou, wat zijn jouw valkuilen, hoe ziet jouw leven eruit en waarvan krijg jij een goed gevoel. Ook werk ik met het product PS. food & lifestyle. Ik merk dat mensen vaak zoekende zijn naar een bijproduct, niet sapjes en shakes maar een waar je echt lekker en voldoende eet.

De mensen die ik nu al begeleid met PS. food & lifestyle zijn heel enthousiast over het eten de recepten maar ook hoe makkelijk het is om vol te houden en uiteindelijk gewicht te verliezen. Natuurlijk zijn ook wekelijkse menu's een mogelijkheid.

Wil je wat aan je gezondheid doen en ga ik je helpen dan krijg je meer energie, voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel om maximaal te genieten van het leven.

Wil je meer weten over hulp bij afvallen en een gezonde levensstijl? Bel of mail me, en samen gaan we ervoor!

Cursussen en ervaringen

De afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten en de nodige cursussen gevolgd. Een hele mooie was onder andere Emotie eten maar ook ben ik Orthomoleculair specialist in Burn-out. Ook heb ik weer een boek geschreven voor Sonja Bakker namelijk Bella Italia. Heb jij deze al gelezen?

PS. food&lIfestyle_logo

Maak een afspraak.

Zou je graag een afspraak willen maken? Dat kan! Ik help je graag telefonisch verder.

© 2020 - 2022 Ilone Riesebosch