Met 14 jaar lang ervaring zul je ons misschien nog kennen onder de naam PowerSlim,
maar vanaf nu gaan wij door het leven als PS. food & lifestyle.

Samen met mij, naar een blijvend resultaat!

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten zodat afslanken echt werkt.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat afvallen heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Lekker en gezond eten
 • Een gezonde levensstijl
Ilone portret deur
Ilone werkend achter comp

Alle voordelen op een rijtje

 • Wetenschappelijk bewezen en geadviseerd door artsen
 • Deskundig advies
 • Lekkere producten
 • Gezond voedingspatroon
 • Makkelijk vol te houden
 • Volwaardige, eiwitrijke voeding
 • Behoud van spiermassa
 • Bevordert de stofwisseling
 • Ontwikkeld door diëtisten
 • Nazorgtraject gewichtsbehoud
 • Geen crash dieet, dus blijvend resultaat (geen jo-jo efect)
 • 6 eetmomenten per dag en geen hongergevoel

PS. food & lifestyle producten zijn uitgebalanceerd

De PS. food & lifestyle producten zijn uitgebalanceerd en de samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. Verzeker jezelf ervan dat je geen kopieën neemt, maar dat je de echte PS. food & lifestyle producten gebruikt.

Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak wegens omstandigheden afgezegd moet worden. Wanneer dit binnen 24-uur gebeurt, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Anders ben ik helaas genoodzaakt om een consult door te berekenen

Investeren in een slank en vitaal lichaam!

2019-05-09 PowerSlim campagne Oirschot26068

Door met PS. food & lifestyle te starten neem je tijd voor jezelf, investeer je in je nieuwe ik.

Ik kan me goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten voor een goed afslankresultaat. Natuurlijk kost PS. food & lifestyle geld, net als de dagelijkse boodschappen in de supermarkt. De kosten zijn per persoon verschillend en afhankelijk van de hoeveelheid kilo’s die je kwijt wilt. De prijs per maaltijd ligt tussen € 2,00 en € 2,50 euro en gemiddeld besteed je € 12,50 per dag aan PS. food & lifestyle producten. Je bespaart hiermee natuurlijk voor een groot deel op de boodschappen voor jezelf in de supermarkt. Wanneer je overgaat naar een andere fase, nemen de kosten per week ook af.

PS04049_Noodles_PowerSlim
Starterspakket 2020

PS. food & lifestyle Starterspakket, genietend op weg naar jouw 1e weegmoment

Meestal starten we met een starterspakket. Het starterspakket is van alle gemakken voorzien en per dag ingedeeld met 7 verschillende doosjes. Iedere dag kun je een doosje met afwisselende inhoud nemen zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en zelf kunt proeven wat je wel en wat je niet lekker vindt. Tevens zit in het starterspakket een shaker, voor de eerste maand vitamine en mineralen en een informatie pakket, zodat je jezelf goed kunt inlezen. Ook zit er een PS. food & lifestyle kookboek in ter waarde van € 19,95 met heerlijke PS. food & lifestyle-proof recepten. Het starterspakket is goed voor 7 dagen en kost € 159,00 dan hoef je dus alleen nog maar de verse groente yoghurt en kipfilet/vis te kopen in de supermarkt.

Na je starterspakket.....je eerste weegmoment....

Na het starterspakket stel je wekelijks je eigen PS. food & lifestyle menu samen waarbij je keuze hebt uit meer dan 125 verschillende PS. food & lifestyle producten. Vanaf fase 1b ga je minderen met het aantal PS. food & lifestyle producten waardoor de kosten per dag ook minder zullen worden.

Schermafbeelding 2021-03-16 om 16.53.11

Investeren in een slank en vitaal lichaam!

Een intakegesprek van een 1,5 uur kost normaal € 75,00 en een vervolgconsult van 30 minuten kost € 33,00. Wanneer er gestart wordt met PS. food & lifestyle, is het intakegesprek en de coaching het gehele traject gratis bij een minimale afname 4 doosjes PS. food & lifestyle producten per week (in fase 1 en 2). Wanneer je ervoor kiest om elders producten te kopen, dan worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.

Ilone groen jasje deur

Maak een afspraak.

Zou je graag een afspraak willen maken? Dat kan! Ik help je graag telefonisch verder.

© 2020 - 2022 Ilone Riesebosch