Sport en bewegen

Bewegen wat moet ik dan doen?

We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je leefstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.

Je bent al hartstikke goed bezig wanneer je 2 keer per week een half uurtje gaat bewegen. Stel dus je eisen in het begin niet te hoog. Laat je lichaam eerst wennen aan de verandering die plaatsvindt. Kies altijd een vorm van bewegen die bij jou past en waar je jezelf fijn bij voelt. Pas dan kun je het langer volhouden en wordt bewegen leuk.

Ik zelf stap in de zomerperiode heel graag op de racefiets het is niet alleen heel goed voor je maar de wind door je haar (helm:-) en het buiten zijn geeft mij enorm veel energie! In de winter stap ik op de spinningfiets bij fitness De Kloek.

Bij Fitness de Kloek zijn 100derdern mogelijkheden om iets aan beweging te doen. Op dit moment in de tent buiten kun je fitnessen maar binnen zijn er geweldige groepslessen te volgen. Heb je iets gevonden wat bij je past dan is het echt verslavend! Wedden??:-)

Laat een reactie achter

Maak een afspraak.

Zou je graag een afspraak willen maken? Dat kan! Ik help je graag telefonisch verder.

© 2020 - 2023 Ilone Riesebosch