Meld  je nu aan voor nu mijn e-book met 5 verantwoorde, winterse recepten

Koolhydraatarmen stampotten en een winters bijgerecht

Mockup Stamppot receptenboek
Schermafbeelding 2021-03-16 om 16.37.31

Gezond gewicht programma

Totaal pakket kosten 250,00 euro.

- Intakegesprek van 1 uur.
- 8 vervolgconsulten van 30 minuten

Intake gesprek van 1 uur. Hier worden wensen en doelen besproken. We verdiepen ons in je eetgewoontes en maken daarna een stappenplan. Ook wordt er gewogen zowel vetpercentage als vocht en natuurlijk het gewicht. Na dit alles stellen we een doel waar we dan samen de aankomende maanden aan gaan werken.

Het doel is om de in totaal 8 consulten te gebruiken binnen 3 maanden dit heeft het meeste effect. Afzeggen is bij mij geen optie mits er een goede reden voor is.

Samen gaan we voor resultaat!

Vervolg Gezond- gewicht programma

8 vervolgconsulten voor 200,00 euro

We gaan door daar waar we gebleven zijn als er meer gewicht af moet. Mocht je op gewicht zijn dan is dit een mooie stap om dit ook zo te houden door de stok achter de deur te hebben en dus te komen wegen. Zo val je niet terug in je oude gewoontes en blijven scherp. Deze consulten zijn 6 maanden geldig.

Alleen te boeken na het volgen van Gezond gewicht programma.

Schermafbeelding 2021-03-16 om 16.53.11
Weegschaal

Los vervolg consult
(30 minuten)

Losse vervolgconsulten van 30 minuten.

Wil je af en toe nog eens op de weegschaal of gewoon het behaalde gewicht bijhouden? Dan kun je dit doen door losse consulten af te spreken. Jij belt, je komt langs en je kunt er weer tijden tegen.

De kosten zijn 31,50 euro.

Boodschappen safari

Wat een goed idee we gaan samen boodschappen doen!

We gaan samen naar jouw gekozen supermarkt om boodschappen te doen. Ik leer je E-nummers lezen Wat neem van je vanaf nu echt niet meer mee in je wagentje en wat juist wel! Hoe doe je de juiste aankopen in een winkel waar de keuze reuze is.

We zijn ongeveer 1 uur bezig maar dan weet je het voor je hele leven!

Kosten zijn 80,00 euro.

Schermafbeelding 2021-03-16 om 17.07.16
PS05009_Variatie-Ontbijt_PowerSlim

Gezond naar de toekomst!

Duur 1,5 uur met een persoonlijk voedingsplan na afloop. Kosten 110,00

Voor eens en altijd je doelen aanpassen – afvallen of gewoon lekker op gewicht blijven maar dan met tips voor de toekomst –

Ben je prima op gewicht maar merk je dat er wat veranderd in je lichaam dat je aanpassingen moet doen om daadwerkelijk ook op gewicht te blijven?

We nemen je eetpatroon van dag tot dag door en zorgen voor de puntjes op de i voor de toekomst.

Alleeen voor de liefhebbers: Wat kost food & lifestyle?

Ik kan me goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten voor een goed afslankresultaat. Natuurlijk kost food & lifestyle geld, net als de dagelijkse boodschappen in de supermarkt. De kosten zijn per persoon verschillend en afhankelijk van de hoeveelheid kilo’s die je kwijt wilt. De prijs per maaltijd ligt tussen € 2,00 en € 2,50 euro en gemiddeld besteed je € 12,50 per dag aan food & lifestyle producten. Je bespaart hiermee natuurlijk voor een groot deel op de boodschappen voor jezelf in de supermarkt. Wanneer je overgaat naar een andere fase, nemen de kosten per week ook af.

Food & lifestyle Starterspakket, genietend op weg naar jouw 1e weegmoment
Meestal starten we met een starterspakket. Het starterspakket is van alle gemakken voorzien en per dag ingedeeld met 7 verschillende doosjes. Iedere dag kun je een doosje met afwisselende inhoud nemen zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en zelf kunt proeven wat je wel en wat je niet lekker vindt. Tevens zit in het starterspakket een shaker, voor de eerste maand vitamine en mineralen en een informatie pakket, zodat je jezelf goed kunt inlezen. Ook zit er een food & lifestyle kookboek in ter waarde van € 19,95 met heerlijke food & lifestyle-proof recepten. Het starterspakket is goed voor 7 dagen en kost € 159,00 dan hoef je dus alleen nog maar de verse groente yoghurt en kipfilet/vis te kopen in de supermarkt.

GR_Ilone_20211025_KleinerFormaat-110

Maak een afspraak.

Zou je graag een afspraak willen maken? Dat kan! Ik help je graag telefonisch verder.

© 2020 - 2023 Ilone Riesebosch